Advertisement

Κατερίνα Στεφανίδη Ολυμπιακοί Αγώνεσ / Ολυμπιακοί Αγώνες: Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στον τελικό ... : Έκανε δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4μ50, είδε το φάσμα του πρόωρου φινάλε να είναι ορατό, αλλά με την τρίτη τα κατάφερε και συνέχισε.

Κατερίνα Στεφανίδη Ολυμπιακοί Αγώνεσ / Ολυμπιακοί Αγώνες: Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στον τελικό ... : Έκανε δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4μ50, είδε το φάσμα του πρόωρου φινάλε να είναι ορατό, αλλά με την τρίτη τα κατάφερε και συνέχισε.. Η κατερίνα στεφανίδη μπορεί να βρέθηκε ξανά στο «filothei women gala», όμως δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο φετινό μίτινγκ στίβου. 4 ιδέες για να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά σας… χωρίς κινητά και τάμπλετ. Η κατερίνα στεφανίδη έχει τις περισσότερες ελπίδες για ένα ελληνικό μετάλλιο στη 14η ημέρα των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Στον τελικό του επί κοντώ γυναικών (13:00) η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου θα δώσουν τη «μάχη» τους για να μπορέσουν να μπουν στα μετάλλια, σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Στον τελικό του επί κοντώ η χρυσή ολυμπιονίκης κατερίνα στεφανίδη και η ικανή για όλα νικόλ κυριακοπούλου.

H «χρυσή» ολυμπιονίκης του ρίο κατερίνα στεφανίδη θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το στέμμα της (φωτ. Η στεφανίδη γεννήθηκε στην αθήνα, και φοίτησε στο 1ο γυμνάσιο της παλλήνης όπου και κέρδισε τα εθνικά πρωταθλήματα. Στεφανίδη και κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Αλλάζουν οι οδηγίες στους πλήρως εμβολιασμένους μετά από επαφή με κρούσμα. Έτοιμες να διεκδικήσουν μετάλλιο στεφανίδη και κυριακοπούλου στο επί κοντώ.

Κατερίνα Στεφανίδη: « Η πίεση του μεταλλίου μάλλον με ...
Κατερίνα Στεφανίδη: « Η πίεση του μεταλλίου μάλλον με ... from politic.gr
Στη 15η θέση κατετάγησαν οι τσουλφά. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη. 4 ιδέες για να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά σας… χωρίς κινητά και τάμπλετ. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβασε στη συνέχεια στροφές και πέρασε με τη δεύτερη τα 4.80μ., ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση της. Αλλάζουν οι οδηγίες στους πλήρως εμβολιασμένους μετά από επαφή με κρούσμα. Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου βίντεο. Πέρα από τις εντατικές της προπονήσεις και τους στόχους της στον αθλητισμό, η κατερίνα στεφανίδη επικεντρώνεται και στις σπουδές της. Στην αθήνα ο χρυσός μίλτος τεντόγλου βίντεο.

Στον τελικό του επί κοντώ γυναικών (13:00) η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου θα δώσουν τη «μάχη» τους για να μπορέσουν να μπουν στα μετάλλια, σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Στεφανίδη και κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Η κατερίνα στεφανίδη στο βάθρο με τις τρεις νικήτριες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο πόρτλαντ το 2016/epa/steve dipaola. Τρία νέα κρούσματα στην ελληνική απο. Στον τελικό του επί κοντώ γυναικών (13:00) η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου θα δώσουν τη «μάχη» τους για να μπορέσουν να μπουν στα μετάλλια, σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβασε στη συνέχεια στροφές και πέρασε με τη δεύτερη τα 4.80μ., ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση της. Στις 13:00 είναι ο μεγάλος τελικός του επί κοντώ με τη συμμετοχή της κατερίνας στεφανίδη και της νικόλ κυριακοπούλου, ενώ στις 23:30 ο αλέξανδρος παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί στα 50χλμ. Ολυμπιακοί αγώνες ολυμπιακοι αγωνεσ τοκιο 2020 τόκιο. Έτοιμες να διεκδικήσουν μετάλλιο στεφανίδη και κυριακοπούλου στο επί κοντώ. Οι ελληνικές συμμετοχές της 14ης ημέρας. Κατερίνα στεφανίδη (επι κοντώ, τελικός 13.20). Η σπουδαία ελληνίδα άλτρια συμμετέχει για τέταρτη φορά σε ολυμπιακούς αγώνες αλλά φέτος κατάφερε να προκριθεί στον τελικό για πρώτη φορά. Χρυσό μετάλλιο με άλμα πάνω από τα 4,85μ.

Κοντεύουν πέντε χρόνια από εκείνο το απόγευμα στο ρίο ντε τζανέιρο όπου η κατερίνα στεφανίδη πανηγύρισε με την ψυχή η στεφανίδη δεν είναι η μόνη ελληνίδα που μετέχει με προσδοκίες σε αυτή τη διοργάνωση. Πέρα από τις εντατικές της προπονήσεις και τους στόχους της στον αθλητισμό, η κατερίνα στεφανίδη επικεντρώνεται και στις σπουδές της. Η κατερίνα στεφανίδη που έδειξε και στο τόκιο ότι είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών στο επί κοντώ πήρε την 4η θέση με άλμα στα 4.80μ ενώ είχε αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.90μ. Η σπουδαία ελληνίδα άλτρια συμμετέχει για τέταρτη φορά σε ολυμπιακούς αγώνες αλλά φέτος κατάφερε να προκριθεί στον τελικό για πρώτη φορά. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ λίγο καιρό πριν φύγει για τους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο και σηκώσει τη γαλανόλευκη είχε μιλήσει στην εκπομπή «στα.

Με τέτοια προπόνηση η Κατερίνα Στεφανίδη έχει «τσαπώσει ...
Με τέτοια προπόνηση η Κατερίνα Στεφανίδη έχει «τσαπώσει ... from www.sportime.gr
Ηταν ένας απογοητευτικός αγώνας για μένα. 4 ιδέες για να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά σας… χωρίς κινητά και τάμπλετ. Οι ελληνικές συμμετοχές της 14ης ημέρας. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Ολυμπιακοί αγώνες ολυμπιακοι αγωνεσ τοκιο 2020 τόκιο. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το έκτο μετάλλιο της ελλάδας στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Έσπασε τα εθνικά σχολικά ρεκόρ κερδίζοντας. Στην αθήνα ο χρυσός μίλτος τεντόγλου βίντεο.

Η κατερίνα στεφανίδη που έδειξε και στο τόκιο ότι είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών στο επί κοντώ πήρε την 4η θέση με άλμα στα 4.80μ ενώ είχε αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.90μ.

14:06 2 αυγούστου 20212 αυγούστου 2021. Ηταν ένας απογοητευτικός αγώνας για μένα. Έκανε δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4μ50, είδε το φάσμα του πρόωρου φινάλε να είναι ορατό, αλλά με την τρίτη τα κατάφερε και συνέχισε. H κατερίνα στεφανίδη είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια. Στον τελικό του επί κοντώ η χρυσή ολυμπιονίκης κατερίνα στεφανίδη και η ικανή για όλα νικόλ κυριακοπούλου. 4 ιδέες για να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά σας… χωρίς κινητά και τάμπλετ. Στον τελικό του επί κοντώ γυναικών (13:00) η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου θα δώσουν τη «μάχη» τους για να μπορέσουν να μπουν στα μετάλλια, σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Την πέμπτη 5 αυγούστου 2021 είναι προγραμματισμένος ο τελικός του επί κοντώ γυναικών με την κατερίνα στεφανίδη και τη νικόλ κυριακοπούλου να μπαίνουν στη μάχη στις 13:00. H «χρυσή» ολυμπιονίκης του ρίο κατερίνα στεφανίδη θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το στέμμα της (φωτ. Άλλα τρία κρούσματα κορονοϊού στην εθνική ομάδα. Η κατερίνα στεφανίδη ξεκίνησε νευρικά τον αγώνα της, περνώντας με την τρίτη προσπάθεια τόσο τα 4.50μ., όσο και τα 4.70μ. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη. Η σπουδαία ελληνίδα άλτρια συμμετέχει για τέταρτη φορά σε ολυμπιακούς αγώνες αλλά φέτος κατάφερε να προκριθεί στον τελικό για πρώτη φορά.

Την πέμπτη 5 αυγούστου 2021 είναι προγραμματισμένος ο τελικός του επί κοντώ γυναικών με την κατερίνα στεφανίδη και τη νικόλ κυριακοπούλου να μπαίνουν στη μάχη στις 13:00. Οι ελληνικές συμμετοχές της 13ης ημέρας των ολυμπιακών αγώνων. Στις 13:20 η κατερίνα στεφανίδη πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2016 στο ρίο και η νικόλ κυριακοπούλου θα προσπαθήσει από την πλευρά της για την έκπληξη. Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε και για τα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μία καλύτερη επίδοση και ίσως ένα μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες. Σήμερα το μεσημέρι η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου μετέχουν με πολλές φιλοδοξίες στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες.

Στον τελικό του επί κοντώ Στεφανίδη - Κυριακοπούλου, εκτός ...
Στον τελικό του επί κοντώ Στεφανίδη - Κυριακοπούλου, εκτός ... from www.ertnews.gr
Οι ελληνικές συμμετοχές της 14ης ημέρας. Ο τελικός του άλματος επί κοντώ γυναικών με τη συμμετοχή της κατερίνας στεφανίδη και της νικόλ κυριακοπούλου ξεχωρίζει στο. Η κατερίνα στεφανίδη στο βάθρο με τις τρεις νικήτριες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο πόρτλαντ το 2016/epa/steve dipaola. Η κατερίνα στεφανίδη αποφάσισε να ξεκινήσει τον τελικό με τα μεγάλα κοντάρια, δεν δικαιώθηκε όμως γι αυτή την επιλογή. Η κατερίνα στεφανίδη ξεκίνησε νευρικά τον αγώνα της, περνώντας με την τρίτη προσπάθεια τόσο τα 4.50μ., όσο και τα 4.70μ. Η κατερίνα στεφανίδη που έδειξε και στο τόκιο ότι είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών στο επί κοντώ πήρε την 4η θέση με άλμα στα 4.80μ ενώ είχε αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.90μ. Η αθλήτριά μας κατάφερε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και να φτάσει στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο να διεκδικεί και πάλι να ανέβει στο βάθρο των νικητριών. Ηταν ένας απογοητευτικός αγώνας για μένα.

Η κατερίνα στεφανίδη που έδειξε και στο τόκιο ότι είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών στο επί κοντώ πήρε την 4η θέση με άλμα στα 4.80μ ενώ είχε αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.90μ.

Σήμερα το μεσημέρι η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου μετέχουν με πολλές φιλοδοξίες στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες. Έσπασε τα εθνικά σχολικά ρεκόρ κερδίζοντας. Μεγαλύτερη παρουσία και ελπίδες για μετάλλιο έχουμε στον τελικό του επί κοντώ γυναικών (13:00), με τις κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου να παίρνουν μέρος. Η σπουδαία ελληνίδα άλτρια συμμετέχει για τέταρτη φορά σε ολυμπιακούς αγώνες αλλά φέτος κατάφερε να προκριθεί στον τελικό για πρώτη φορά. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο. Έκανε δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4μ50, είδε το φάσμα του πρόωρου φινάλε να είναι ορατό, αλλά με την τρίτη τα κατάφερε και συνέχισε. Στεφανίδη και κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Στη 15η θέση κατετάγησαν οι τσουλφά. Η κατερίνα στεφανίδη που έδειξε και στο τόκιο ότι είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών στο επί κοντώ πήρε την 4η θέση με άλμα στα 4.80μ ενώ είχε αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.90μ. Η κατερίνα στεφανίδη σε δηλώσεις της τόνισε την ανάγκη να διεξαχθούν το καλοκαίρι οι ολυμπιακοί αγώνες, ακόμα και χωρίς κόσμο. Στην αθήνα ο χρυσός μίλτος τεντόγλου βίντεο. Είναι φετινό ρεκόρ για την ελληνίδα πρωταθλήτρια. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη.

Posting Komentar

0 Komentar